0 items – 0,00

Bezoekadres

Creatief terrein SECTIE-C, HAL 10
Daalakkersweg 2 (hoofdingang terrein)
5641JA Eindhoven
Telefoon: 06 2478 4170
E-mail: [email protected]

David werd in 1981 geboren in Hardinxveld. Als jongen had hij de grote droom om kunstenaar en illustrator worden. Hij werkt daar hard voor en spaarde zo zelf voor zijn studie ‘grafische vormgeving’ aan de kunstacademie St. Joost te Breda.

Hij is gefascineerd door typografie, heldere kleuren en vormcontrasten. Muziek, dieren en mensen vormen zijn grootste inspiratiebronnen. Al deze elementen combineert speels en met humor tot een vrolijk werk dat een lach op je gezicht tovert. Als persoon is hij gevoelig en inventief. Hij is altijd aan het tekenen (schetsboeken vol), schilderen en maken. De laatste periode heeft hij zich met enthousiasme gestort op het zeefdrukken. Hij is ook enige tijd actief lid van de Mesh Print Club in Rotterdam waar hij eigen werk maakt en deelneemt aan expo’s.

Helaas krijgt hij te maken met een aantal persoonlijke tegenslagen die hem uit balans brengen.

Ondanks zijn creatieve uitlaatklep verliest hij de grond onder zijn voeten. David is door zijn depressie veel te jong overleden in 2016.

 

De vrienden van David zouden het geweldig vinden als meer mensen, liefhebbers van kunst zonder een al te groot budget, kunnen genieten van zijn werk en delen in het zichtbare plezier dat hij had in het maken ervan.