0 items – 0,00

Bezoekadres

Creatief terrein SECTIE-C, HAL 10
Daalakkersweg 2 (hoofdingang terrein)
5641JA Eindhoven
Telefoon: 06 2478 4170
E-mail: [email protected]

Stichting Onterfd Goed is een stichting zonder winstoogmerk en heeft de status van Culturele ANBI. De kosten (huisvesting, personeel, etc) worden betaald uit de opbrengst van de verkoop van verweesde kunst en objecten. Winst wordt gebruikt om musea of andere erfgoedinstellingen gratis of tegen aangepaste tarieven te adviseren bij collectievraagstukken. Onterfd Goed werkt met een groot aantal vrijwilligers die ieder hun specifieke expertise meebrengen.

We hebben gekozen voor vestiging op Sectie-C in Eindhoven omdat interactie met de creatieve breinen van designers en ambachtelijke makers voor Onterfd Goed van groot belang is. We werken graag samen met de generatie die zich in de toekomst moet buigen over de vraag hoe om te gaan met Nederlands erfgoed.

ONS TEAM

Onderzoek en registratie:  Jack Vreeke, Joris Maring, Peter van Harten, Dik Kreuk

Verkoop en presentatie:  Rebecca Smeets, Mart de Lange, Mus Hersmus,

Depotbeheer: Hans Hendriks, Thomas Hoebers

Automatisering en ICT: Laurens Conjarts

Archief en registratie: Ines van Dijk

Financiën:  Marije Delfgaauw  //  [email protected]

Directeur:  Jolande Otten  //  [email protected]

Raad van Toezicht:  voorzitter Katja Lucas, Nicole Schrage, Ellen Hollander

 

 

   

 

Vacatures:

Omdat we met ingang van 1 mei iedere zondag van 12.00 tot 17.00 geopend zijn zoeken we versterking van ons verkoopteam. Aanstelling voor afwisselend de zaterdag of de zondag en een tweede dag in overleg. Betaling volgens wettelijk minimumloon.